man speelt padel
Materiaal

Goedkoop en goed: de beste padelrackets onder de 70 euro

Een goed padelracket hoeft helemaal niet duur te zijn. Sterker nog, het is zonde om te veel uit te geven. Zeker wanneer je een beginnende padelspeler bent die misschien wel meerdere typen rackets wil uitproberen. Daarom hier een paar goedkope padelrackets die zeker de moeite waard zijn.

Black Crown Wolf

Black Crown maakt rackets die richting de 250 euro gaan, maar heeft ook een paar goedkope padelrackets in het assortiment. De Wolf is daar een voorbeeld van. De ronde vorm zorgt voor controle, het lichte gewicht voor veel speelgemak. Natuurlijk ontbreekt het kenmerkende kroontje niet. Dit is gewoon een ontzettend degelijk racket voor een zeer lage prijs.

Dunlop Rapid Control 3.0

Dit racket van Dunlop is ideaal voor beginnende en recreatieve spelers. Dankzij het ronde oversized blad heb je extra controle en een brede sweetspot. Een degelijk racket voor een vriendelijke prijs!

Head Evo Delta

Dit racket heeft de zogeheten vorm ‘oversized teardrop’, oftewel een traanvormig racket dat net iets groter uitvalt. Hierdoor heb je met dit racket zowel controle als kracht. Daarbij ziet dit racket er gewoon heel fijn uit – en dat is toch ook wat waard. Voor zo’n goedkoop padelracket is dit echt een topper.

Lees ook: Welke padelrackets zijn goed voor beginners?

Bullpadel Sky Azul Real

Een bijzonder fijn padelracket, deze Bullpadel Sky AzuL Real. Dit racket gericht op een goede controle. Daarbij is het erg licht, zodat je wendbaar blijft en snel kunt reageren. Dit is een padelracket met een ongekende prijs-kwaliteitverhouding.

Matchu Sports Bear

Over mooi vormgegeven rackets gesproken! Het Nederlandse merk Matchu Sports heeft een paar prachtige padelrackets op de markt gebracht. De Bear is de voordeligste in het assortiment en biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Een licht racket met een ronde vorm, dus goed voor beginnende spelers. En voor meer gevorderden die controle verkiezen boven kracht. Als je een goedkoop padelracket zoekt, mag je dit exemplaar niet laten liggen!