man speelt padel
Materiaal

Goedkoop en goed: de beste padelrackets onder de 70 euro

Een goed padelracket hoeft helemaal niet duur te zijn. Sterker nog, het is zonde om te veel uit te geven. Zeker wanneer je een beginnende padelspeler bent die misschien wel meerdere typen rackets wil uitproberen. Daarom hier een paar goedkope padelrackets die zeker de moeite waard zijn.

Black Crown Wolf

Black Crown maakt rackets die richting de 250 euro gaan, maar heeft ook een paar goedkope padelrackets in het assortiment. De Wolf is daar een voorbeeld van. De ronde vorm zorgt voor controle, het lichte gewicht voor veel speelgemak. Natuurlijk ontbreekt het kenmerkende kroontje niet. Dit is gewoon een ontzettend degelijk racket voor een zeer lage prijs.

Slammers 2020 Round

Dit is een lichtgewicht racket dat fijn in de hand ligt, van het Nederlandse merk Slammers. Er zijn twee versies van dit racket, waarvan de ronde variant slechts 54,95 kost. Dit is een meer dan prima instapmodel, waaraan je als beginnende padelspeler veel plezier kunt beleven. De diamantvormige variant van dit racket is net iets verfijnder, maar valt vanwege de prijs nét buiten het bereik van dit artikel.

Head Evo Sanyo

Dit racket heeft de zogeheten vorm ‘oversized teardrop’, oftewel een traanvormig racket dat net iets groter uitvalt. Hierdoor heb je met dit racket zowel controle als kracht. Daarbij ziet dit racket er gewoon heel fijn uit – en dat is toch ook wat waard. Voor zo’n goedkoop padelracket is dit echt een topper.

Lees ook: Welke padelrackets zijn goed voor beginners?

Bullpadel Libra 21

Voor de beginnende speler is dit een uitstekend racket. En dat voor een bijzonder lage prijs! Dankzij de ronde vorm en de lage ‘sweet spot’ is dit een racket waarmee je gemakkelijk controle houdt. Ook dit is weer een licht racket. Als gezegd uitstekend voor beginners, maar ook voor de meer gevorderde spelers die op zoek zijn naar een voordelig racket.

Camewin 4018

De Camewin 4018 is een fraai vormgegeven racket in verschillende frisse kleurencombinaties. Met 360 gram is het zeer licht, wat zeker voor de startende padelspeler een voordeel is. Een goede deal als je een mooi racket zoekt voor een zacht prijsje!

Matchu Sports Bear

Over mooi vormgegeven rackets gesproken! Het Nederlandse merk Matchu Sports heeft een paar prachtige padelrackets op de markt gebracht. De Bear is de voordeligste in het assortiment en biedt een geweldige prijs-kwaliteitverhouding. Een licht racket met een ronde vorm, dus goed voor beginnende spelers. En voor meer gevorderden die controle verkiezen boven kracht. Als je een goedkoop padelracket zoekt, mag je dit exemplaar niet laten liggen!