Materiaal

Dit zijn de duurste padelrackets op de markt

Padelrackets zijn er al vanaf een paar tientjes. Maar je kunt, als je het geld hebt, natuurlijk ook uitpakken. Bijvoorbeeld met deze rackets van tegen de 400 euro. Dit zijn de duurste padelrackets die we konden vinden.

Het duurste padelracket:
Varlion Maxima Summum Prisma Radio

Een druppelvorm in stijlvol paars en zwart. Het kost wat, maar het ziet er wel geweldig uit. En dit racket biedt door de toepassing van moderne technologie ook ontzettend veel speelcomfort.

NOX AT.2 Genius ‘Agustín Tapia’ Limited Edition

Dit is niet zomaar een racket. Dit is het racket waarmee Agustín Tapia speelt. En voor iets meer dan 400 euro krijg je er ook nog een chique opbergbox bij. Daarin berg je het racket op en vind je bovendien extra polsbandjes en koordjes.

Siux Platinum Revolution 24K

Als je houdt van een beetje power, dan is dit een racket voor jou. Carbon en zilverkoolstof op het blad voor leveren je duurzaamheid en extra krachtige slagen op. Het duurste padelracket van Siux, maar dan heb je ook wat.

Adidas Metalbone Master 2022

Dit is het racket van Ale Galan, tevens het duurste padelracket van Adidas. Prachtig uitgevoerd in zwart en goud, maar dat is nog niet het bijzonderste. Je kunt bij dit racket namelijk de gewichtverdeling zelf aanpassen. Zo stel je zelf de balans in en pas je deze aan wanneer dat nodig is.

Liever een goedkoper racket? Dit zijn de beste betaalbare padelrackets!

NOX ML10 Pro Cup ‘Miguel Lamperti’ Limited Edition

Ook Miguel Lamperti heeft zijn eigen ‘signature’-racket bij Nox. Dankzij de ronde vorm en de carbonlaag op het blad heb je met dit racket zowel controle als kracht.